Vej

Klik på prikken i hvert land for yderlige info
Neptun Transport har etableret sig til at være den førende specialist i Danmark indenfor transport mellem Skandinavien og Balkan, Østeuropa inkl. Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Bulgarien, Grækenland, Ungarn, Serbien, Slovenien, Makedonien, Tyrkiet, Rumænien, Albanien, Kosovo, Montenegro, Moldova, Ukraine og Mellemøsten. Vores lastbil- flåde kører på rundtur basis, og derfor er vi altid i stand til at tilbyde både import og eksport på hele biler og stykgods.

Vi har en moderne flåde af lastbiler med erfarne danske chauffører, som kører fast på vores hoved destinationer. Alle lastbiler er udstyret med satellit teknologi så vi til enhver tid har kontakt til chaufføren og kan se hvor bilerne er henne. Udover vores egen flåde, supplerer vi med et nøje udvalgt netværk af Østeuropæiske vognmænd, hvilket giver os mulighed for at tilbyde meget konkurrencedygtige løsninger. Derudover har vi den hyppigste afgangsfrekvens til Balkan.

Vore kunder har stor gavn af vores særlige viden og ekspertise på disse områder. Vi har et netværk af professionelle agenter gennem hele Østeuropa, hvilket sikrer at Neptun Transport kan garantere sikker og rettidig levering og dermed opfylde både leveringsfrister og vore kunders høje krav.

Kontakt Neptun Transport for at høre dem om priser eller bare for at få et godt råd. Vi svarer venligt og hurtigt.

NEPTUN PHARMA

Neptun Pharma er et koncept udviklet af Neptun Transport A/S, som udspringer af vor mangeårige erfaring med transport af medicinalprodukter, med vægt på især temperaturkontrolleret transport.

  • Moderne udstyr af høj kvalitet.
  • GDP uddannet personale med mangeårig erfaring indenfor medicinaltransport.
  • Temperaturovervågning fra start til slut med dokumentation af temperaturniveau under transportforløbet.

Moderne udstyr af høj kvalitet

Hos Neptun Transport er det en prioritet at vort udstyr altid er opdateret, det gælder herunder i særdeleshed vort transporterende materiel, trækkere og trailere. Dette er vigtigt både af miljømæssige hensyn, men bestemt også af hensyn til optimal beskyttelse af Deres varer, både mht. sikkerhed og en nøjagtig styring af temperaturen under transport.

GDP uddannet personale

Hos Neptun Transport sætter vi en ære i at uddanne vore egne speditører og dermed fra starten af kunne træne og uddanne i alle aspekter af transportforløbet. Uddannelsen har særlige fokus på de specifikke krav og omstændigheder der er ved transport af medicinalvarer. Vi har adskillige medarbejdere som hver har over 15 års erfaring hos Neptun Transport indenfor dette område, og videreuddannelse er en vigtig ting som vi prioriterer højt. Vi har repræsentanter der er uddannet i GDP (God Distributionspraksis for lægemidler) ved Pharmakon i Hillerød.

Temperaturovervågning fra start til slut

At kunne overholde en bestemt temperatur under transport er kernen i at kunne udføre temperatur transporter. At kunne dokumentere dette, er dermed også en vigtig parameter. Alle vore trailere kan printe en temperaturrapport på stedet ved levering, og 95% af vore køle trailere er koblet på et overvågningssystem, som vi kan overvåge fra vort kontor og hjemmefra via internettet. Både temperatur i lastrummet og bilens position kan overvåges. Vore kunder kan selv få adgang til systemet, således at de dermed selv kan følge bilens fremskridt. Vi kan til enhver tid udskrive en temperaturrapport, som sendes med e-mail i form af en pdf-fil.

Konstant kvalitetssikring

Hos Neptun Transport er det afgørende, at vi altid overholder vore egne høje krav til procedurer og systemer. Derfor har vi indført en række foranstaltninger til sikring af vort høje kvalitetsniveau. Neptun Transport har selv udviklet et omfattende egenkontrolsystem under vort QHSE managementsystem. Procedurer og krav til virksomheden bliver løbende opdateret og ajourført. Vi står til enhver tid til rådighed for auditering, og vi har ganske stor erfaring med dette i samarbejde med vore eksisterende kunder.

Olietillæg:
Januar 2021 – 25,7%
Miljø tillæg
Min. Dkk 20,00 pr. sending
0,3% af fragt beløbet
MARPOL Tillæg
Dkk 0,66 pr. 100 kgs
Min. Dkk 5,00 pr. sending
Max. Dkk 119,00 pr. sending
DKK 10,69 pr. 100 kgs
Min. DKK 50,13 pr. sending
Max DKK 2046,70 pr. shipment
Øst Rute
Dkk 3,95 pr. 100 kgs
Min. Dkk 10,50 pr. sending
Max. Dkk 710,00 pr. sending

Vest Rute
Dkk 1,01 pr. 100 kgs
Min. Dkk 10,00 pr. sending
Max. Dkk 183,00 pr. sending

Dkk 4,95 pr. 100 kgs
Min. Dkk 44.00 pr. sending
Max. Dkk 742,00 pr. sending
TRANSIT
Dkk 6,00 pr. 100 kgs
Min. Dkk 40.00 pr. sending
Max. Dkk 855,00 pr. sending

Laste/Losse
Dkk 4,20 pr. 100 kgs
Min. Dkk 20.00 pr. sending
Max. Dkk 855,00 pr. sending

Dkk 3,10 pr. 100 kgs
Min. Dkk 40,00 pr. sending
Max. Dkk 375,00 pr. sending