VALUE ADDED SERVICES

Miljø Rapportering

Vi tilbyder at lave detaljeret miljøregnskaber for vores kunder, som giver konkrete tal på den enkelte forsendelses påvirkning af miljøet, i forhold til lastbilens miljøbelastning.

Transportforsikring

I samarbejde med Codan kan vi tilbyde at forsikre deres transporter under hele transportforløbet. Dette kan være hensigtsmæssigt for at opnå total dækning for evt. skader eller tab. Vi anbefaler vores kunder at overveje denne mulighed, og kan til enhver tid giv et uforpligtende tilbud.

Statistik

Vi har mulighed for at udarbejde detaljerede forsendelses statistiker til vore kunder, som indeholder alle tænkelig relevante oplysninger, og kan laves for både uge, måneds og årsbasis.

Lager

Neptun kan tilbyde ydelser som både opbevaring og kørsel. Vi kender vigtigheden af at kunne tilbyde udvidede muligheder i vores service og hertil hører også lager-faciliteterne. Takket være vort central beliggende lager i Hvidovre, kan vi tilbyde leveringer i Storkøbenhavn samme dag som ankomst samt leveringer i resten af Danmark dagen efter, plus div. destinationer i Skandinavien.


Ved vores strategisk velplacerede lagre i Hvidovre og Padborg kan vi tilbyde ydelser som: Lastning og losning af trailere og containere samt muligheder for pakning af gods.

Ved vores lagre i Hvidovre og i Padborg, kan vi tilbyde flg.:

  • Lastning og losning af alle typer og størrelser af trailere
  • Lastning og losning af alle typer og størrelser af container, inkl. 20´ / 40´ / Reefer / Åben top (OT) / Flat Racks
  • Splitning og samling af stykgods partier
  • Inspektion af gods
  • Palletering/pakning samt mærkning

EDI / Booking Portal

Vi har mulighed for at udveksle data/booking via EDI og Booking Portal. Spørg vort personale for flere detaljer.

Beregningsgrundlag

1 cbm = 333 kgs / 1 ldm = 1850 kgs

NTG Neptun Transport A/S​

Avedøreholmen 72      DK-2650 Hvidovre, Denmark

Telephone: +45 39 27 77 99

Fax: +45 39 27 19 50